Aktuellt

Adda Steg

1 feb. 2024

Adda Mig har utvecklat och lanserar Adda Steg - Förvandla steg till framgång!

SimpleWhistle

8 dec. 2023

Adda Mig har utvecklat och lanserar idag SimpleWhistle, ett tryggt och säkert visselblåsarsystem som bara tar ett par minuter att komma igång med.

Solcellskalkylator - Öresundskraft

1 aug. 2022

Vi har hjälpt Öresundskraft att utveckla ett webbsystem som smidigt demonstrerar en solcellsinstallation på sitt eget tak. Med detta system kan potentiella kunder enkelt göra en beräkning av hur mycket energi som kan genereras av solcellerna, och vilken återbetalningstid som gäller. Användarna kan också välja mellan olika paket med solceller, växelriktare och billaddare för att passa deras unika behov och önskemål. Detta innovativa system har gjort det möjligt för Öresundskraft att öka kundnöjdheten och förbättra sin relation till kunderna genom att erbjuda en lättillgänglig och smidig lösning.

Landing page design
Landing page design
Landing page design

Ogräsbehandling - Lantmännen

15 mars 2022

Vi har haft nöjet att samarbeta med Lantmännen och ta fram en smart webblösning som hjälper deras kunder att snabbt och enkelt få svar om ogräsmedel. Genom vår lösning kan användarna nu enkelt ta del av gedigen kunskap om vilka ogräsmedel som passar för deras fält, när de ska användas och hur de ska användas på bästa sätt. All denna information är lättillgänglig direkt i mobilen. Vi har också utvecklat en liknande lösning för Blandningstabeller som gör det enkelt att se vilka kemikalier som kan användas tillsammans och vilka effekter som kan förväntas. Vi är stolta över att ha bidragit till Lantmännens digitala utveckling.

Trygghetscertifiering - Länsförskringar Skåne

28 feb. 2022

Vi har hjälpt Länsförsäkringar Skåne att utveckla ett webbsystem som gör det möjligt att erbjuda Trygghetscertifieringar till sina kunder. Genom systemet visar användarna/kunderna på vilka förebyggande åtgärder de gjort/planerar, och har sen möjlighet att bli certifierade och därefter få bättre erbjudande.

Build navigation
Build navigation
Build navigation

Hitta Hit - Skånetrafiken

6 feb. 2018

Vi har hjälpt Skånetrafiken/Region Skåne med utveckling av innovativ tjänst under namnet ”Hitta Hit” lanserad mot deras företagskunder. Ger möjlighet att på smart sätt "bädda in"/presentera närmsta möjliga resa med kollektivtrafiken, utan att vare sig ange avreseplats eller destination.

Rörelseloggning som möjlighet

5 sep. 2023

Genom att integrera rörelseloggning i en app kan företag skapa en känsla av gemenskap, tävling och belöning, vilket i sin tur kan leda till ökad lojalitet mellan medarbetare och kunder.