Teamet

Här kan du läsa lite mer om vem vi är och vad vi har för bakgrunder. Vi har en stor bredd i vår kompetens och erfarenhet och kan erbjuda både heltäckande lösningar och specifika kunskaper till just ditt webbsystem/hemsida eller app.

Utöver oss själva har vi även ett stort nätverk med expertis som vi tar in vid behov.

 • B3A27E9D-50D4-4A27-AD39-E0DC48D55192

  Richard Arthursson

  Grundare & VD

  Grundare av Adda Mig är Richard Arthursson, med lång erfarenhet från IT-branschen från företag som E.ON, Egmont och Yves Rocher. Richard har drivit Adda Mig sedan 2009 och har den relativt unika kombinationen av att vara både teknisk, kreativ och affärskunnig.
 • 88B3744C-7455-413F-AD59-8791B1A658A2

  Sofie Öberg

  Webbadmin och copyrighter

  Sofie är vår sprinterhäst inom det operativa, hon tävlar alltid med sig själv om att vara snabb och effektiv när det gäller att producera content. Med sin noggrannhet och känsla för detaljer är hon bra på att hålla i trådarna och beta av checklistor. Master inom strategisk kommunikation och utbildad ingenjör i multimediateknik.
 • D0E2F654-05D2-4546-A514-F12C06DF16F7

  Jimmy Martinsson

  Tech lead & utvecklare

  Jimmy är vad vi kallar the “Mission Impossible Man” när man tror att saker ej är tekniskt möjliga hittar Jimmy alltid en lösning på att jobba runt problemet. En person som är enormt tacksam att ha med i sina projekt. Bakgrund som .NET utvecklare
 • gunilla

  Gunilla Brodin

  Webbadmin och design

  Gunilla är vårt grafiska geni som kan det mesta inom Photoshop och Indesign. Med sin flexibilitet löser hon det mesta inom kampanjer, nyhetsbrev, banners med mera. Utöver den grafiska sidan är Gunilla även grym på CMS-systemet EPiServer, både som redaktör, administratör och utbildare.
 • niklas

  Niklas Larsson Hultgren

  Utvecklare

  Niklas är vår grymma utvecklare som som älskar programmering och matematik. Tack vare sin förmåga att hitta okonventionella men välfungerande lösningar, känsla för detaljer och höga leveransnivå är Niklas en härlig, trygg och stabil resurs att ha med sig in i projekt av varierande svårighetsgrad.
 • anna

  Anna Haraldsson

  Kommunikationsstrateg

  Anna är teamets kommunikationsstrateg. Hon är en duktig skribent med erfarenhet av att arbeta med såväl marknads- som internkommunikation. En av Annas styrkor är hennes känsla för såväl detaljer som helhet.
 • susanne

  Susanne Augustinson

  Kommunikatör / Webbadmin

  Susanne är kreativ med ett öga för ord och bild, intresserad av ny teknik och har lätt för att lära nya saker. Hon behärskar Indesign, Photoshop och Episerver och är en fena på kommunikation, problemlösning och research. Med bred erfarenhet från finans- & energibranschen, utbildning/skola och som egen företagare inom te- och kaffehandel är startsträckan kort för nya roller.
Updating…
 • Du har inga produkter i varukorgen.