Om oss

Lite kort om oss

Adda Mig grundades 2009 och har sedan dess hjälpt många företag med grymma och innovativa appar och webbtjänster. Allt från stora koncerner till minsta startup. Vi är ett team specialister som har en bredd att klara det mesta inom området, och har också ett stort nätverk av ytterligare expertis som vi tar in vid behov. Har du en idé eller behov så tveka inte höra av dig! Helt förutsättningslöst och vi är alltid måna om att göra vårt yttersta för våra kunder.

Kontakta oss

Telefon: 040-41 22 88
E-post: info@addamig.se

Besöksadress:
Anckargripsgatan 3
211 19-SE Malmö

Öppettider:
Mån-Fre 08.00-17.00 (hör gärna av dig innan så att vi inte är iväg)

Vårt team

 • anna

  Anna Haraldsson

  Kommunikationsstrateg

  Anna är teamets kommunikationsstrateg. Hon är en duktig skribent med erfarenhet av att arbeta med såväl marknads- som internkommunikation. En av Annas styrkor är hennes känsla för såväl detaljer som helhet.
 • gunilla

  Gunilla Brodin

  Webbadmin och design

  Gunilla är vårt grafiska geni som kan det mesta inom Photoshop och Indesign. Med sin flexibilitet löser hon det mesta inom kampanjer, nyhetsbrev, banners med mera. Utöver den grafiska sidan är Gunilla även grym på CMS-systemet EPiServer, både som redaktör, administratör och utbildare.
 • 88B3744C-7455-413F-AD59-8791B1A658A2

  Sofie Öberg

  Webbadmin och copyrighter

  Sofie är vår sprinterhäst inom det operativa, hon tävlar alltid med sig själv om att vara snabb och effektiv när det gäller att producera content. Med sin noggrannhet och känsla för detaljer är hon bra på att hålla i trådarna och beta av checklistor. Master inom strategisk kommunikation och utbildad ingenjör i multimediateknik.
 • niklas

  Niklas Larsson Hultgren

  Utvecklare

  Niklas är vår grymma utvecklare som som älskar programmering och matematik. Tack vare sin förmåga att hitta okonventionella men välfungerande lösningar, känsla för detaljer och höga leveransnivå är Niklas en härlig, trygg och stabil resurs att ha med sig in i projekt av varierande svårighetsgrad.
 • D0E2F654-05D2-4546-A514-F12C06DF16F7

  Jimmy Martinsson

  Tech lead & utvecklare

  Jimmy är vad vi kallar the “Mission Impossible Man” när man tror att saker ej är tekniskt möjliga hittar Jimmy alltid en lösning på att jobba runt problemet. En person som är enormt tacksam att ha med i sina projekt. Bakgrund som .NET utvecklare
 • B3A27E9D-50D4-4A27-AD39-E0DC48D55192

  Richard Arthursson

  Grundare & VD

  Grundare av Adda Mig är Richard Arthursson, med lång erfarenhet från IT-branschen från företag som E.ON, Egmont och Yves Rocher. Richard har drivit Adda Mig sedan 2009 och har den relativt unika kombinationen av att vara både teknisk, kreativ och affärskunnig.
Updating…
 • Du har inga produkter i varukorgen.